Jesper Nyvang Pedersen – bliver Bertha kørt i havnen?

dsc_3048webI skrivende stund er der bestyrelsesmøde i den lille forening omkring The Formula Ford Project. Det forlyder fra pålidelig kilde at Bertha helt sikkert bliver kørt i havnen! Nogen må forsøge at tale dem fra den vanvidshandling. Bertha (bil nr 17 ;red) er på en måde synonymt med det sammenhold der er og har været for hele Formel Ford feltet i denne sæson. For hvem husker ikke de lange nattetimer på Spa, hvor stort set hele feltets mekanikere stod på hovedet i bilen, for at få den ud at køre. Alle har et kærlighedsforhold til både bil, og teamet af de unge friske mennesker, der tålmodigt og med masser af gejst har knoklet hver weekend.

Til sidste afdeling var forventningerne høje. Teamet havde haft testdag sammen med flere af kørerne i feltet, og her havde de kørt lige op med de 3-4 forreste i feltet. Omstændighederne gjorde dog at weekenden ikke blev den succes de havde håbet på. Tidtagningen gik ikke ret godt. Man havde satset på slicks, men da det blev tydeligt at der ikke blev helt tørt nok til slicks, kørte Jesper i pit. Men teamet havde sørme lige glemt at få regnvejrsdækkene med til pitlane. SÅ Jesper endte med at lede efter et tørt spor, på kolde og våde dæk. Det gav en meget skuffende P7.

Heat 1 var heller ikke den store succes. Jesper fik en skidt start og røg 2 pladser tilbage. Så der var lang vej hjem. Men farten havde han trods alt fundet, og nu var han i momenter faktisk hurtigere end de forankørende. Men hullet derop var simpelthen for stort. Han fik dog hentet en enkelt placering og endte som P8.

I heat 2 var der anderledes godt gang i den. Starten var ikke optimal, men alligevel fik Jesper kørt et flot heat, og sluttede som P5. De nu ret slidte dæk var skyld i at man manglede farten. Men sådan er det, når man kører på et lowbudget setup.

Endelig var heat 3 en kulmination på en svær men lærerig og hyggelig sæson. Man manglede greb på de nedslidte dæk, og droppede ned som P9, men fik alligevel, ved hårdt arbejde, kæmpet sig op til en mulig overhaling af Niels Ejnar Rytter. Og missionen lykkedes, så lidt af æren blev hevet hjem.

Herfra skal lyde en kraftig opfordring til alle om at hjælpe med at redde Bertha fra druknedøden – Save Bertha now!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track