Frederik Vesti – han gav alt

dsc_3010webHan havde faktisk alt at vinde og intet at tabe, Frederik Vesti – da han kørte ind af porten til Padborg Park. For han havde allerede vundet det vigtigste, nemlig respekt. Som feltets suverænt yngste kører, er Frederik samtidig også en af de hurtigste og dygtigste i feltet. Og det beviste han igen i denne weekend. Han havde inden weekenden mulighed for at hente den samlede 3. plads i mesterskabet, og det må siges at være godkendt som 14 årig rookie.

Der var dog andre der også gerne ville lege med i kampen, og det skulle vise sig at være rigtig godt for publikum. For der blev virkelig kørt flot ræs, som så mange gange før. Og tilskuerne var da også enige om, at de fik noget for indgangsbilletten. Frederik startede med en tidtagning hvor han, under meget glatte forhold, satte 2. hurtigste tid. Så han var topmotiveret og klar til at kæmpe for 3. pladsen.

Da starten gik til heat 1, var han da også helt fremme, og i indgangen til sving 1, var han forrest. Men han blev lidt klemt mellem 3 andre, der også gerne ville først rundt. Og derfor fik han ikke held af at komme forrest. Men han holdt godt på. Han havde dog et par meget hurtige herrer i ryggen, nemlig Daniel Lundgaard og Christian Rasmussen. Og de formåede at presse så meget på, at de begge slap forbi. Så Frederik måtte se sig placeret på P4. Det positive i heatet var dog den erfaring Frederik fik med, omkring starten, hvor han nok kunne have lukket bedre af. Og det tog han med sig til næste heat.

For i heat 2 var det så Frederik der var den dygtige i starten. Og her viste han for alvor talentet frem. Han blev presset fra 2 sider men formåede at køre sig op til en 3. plads i starten. Og selvom han på et tidspunkt blev overhalet af 2 på en gang, så holdt han fokus og fik hevet begge placeringer tilbage igen. Og da den førende, Daniel Lundgaard udgik hen mod slutningen, var det en kamp til målstregen mod rivalen Casper Pilgaard. Og denne gang var det Frederik der kom ud som den bedste af de to. Det blev til en placering som P2.

Heat 3 var heatet hvor det hele kunne blive afgjort. Men kampene i toppen var tætte og hårde, og her var Frederik ikke den heldigste, og måtte derfor tage til takke med en placering som P4. Det betød at Casper Pilgaard løb med 3. pladsen i mesterskabet. Men Frederik er nu alligevel ikke ked af weekenden. Der var masser af gode ting at tage med videre i karrieren.

Og med hensyn til den videre karriere, så ser det lyst ud. Der står Formel 4 på programmet næste sæson. Højest sandsynligt i Italien, og måske også i Danmark.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track