Mads Hoe – man skal bare være der til løbene

dsc_2996webHvorfor bryde sig om det der med træning og tidtagning…? Hvis man nu er som Mads Hoe – en af de rigtig hurtige kørere i feltet, så klarer man lige business først, og derefter ankommer man som den stjerne man er, til heat 1. Og der beviser man at det handler rigtig meget om talent. Og det har Mads.

Mads var tvunget til at udskyde sin ankomst til Padborg til allersidste øjeblik, da han skulle til samtale på jobbet. Og med udsigt til lønforhøjelse, og med sine evner som racerkører in mente, mente han at det nok skulle gå. Og mon ikke vi alle kan være enige om at han fik ret. Han startede som sidst og sluttede som P7. Det må siges at være godkendt. Og hvad kunne det ikke være blevet til, hvis han også havde kørt tidtagningen? Nåe ja, vi glemte at nævne, at han jo selvfølgelig fik sin lønforhøjelse.

Mads startede som sagt som den absolut sidste i heat 1, men allerede inden sving 1 havde han overhalet 4 konkurrenter. Og nu begyndte en lang og intens fight om placeringerne med de tre forankørende, der lå meget tæt. Flere gange lignede det succes for Mads, men de forankørende var også dygtige, så han måtte se sig henvist til P7. Vel egentlig meget acceptabelt , når man var startet sidst.

I heat 2 var det et anderledes udgangspunkt for Mads, og det udnyttede han flot. Han startede P7 og på anden omgang gik han forbi sin evige rival, Jonas Lindhard. De to kæmpede lidt om pladsen et par omgange inden Jonas Lindhard blev overhalet af Jesper Nyvang. Den kamp gav Mads luft til at trække fra de to, og han kørte et flot løb. Han endte som P4 efter to afkørsler foran. Og igen beviste han at farten den er ved at være hvor den skal være.

Heat 3 blev en hård kamp. I starten blev Mads overhalet af feltets konge i stående starter, Michael Christiansen. Og senere også af Jesper Nyvang. Men han kæmpede hårdt og holdt fast i de to foran. Og mod slutningen af heatet lykkedes det ham med en flot overhaling at kæmpe sig en plads tilbage, så han sluttede P5, 1 sekund foran Michael Christiansen.

Det har været en rigtig god weekend for den unge østjyde, der startede med en klækkelig lønforhøjelse, og sluttede weekenden af med at bevise at han er en af de ypperste i Danmarks hurtigste racerklasse.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track