Jonas Lindhard – Solid fremgang på Spa

_ABC8137webJonas har længe udtrykt sig ydmygt om sin rolle i feltet. Han har været her for at lære og for at få styr på de basale ting. Og farten og resultaterne kommer i anden række.

Når man kender Jonas og teamet, så er man ikke i tvivl om at de går efter resultaterne, men at de også har fokus på at resultater kommer af kvalitet. Og kvalitet er en af de ting de virkelig er kendt for. Det er lige fra en fantastisk flot bil, til en velindrettet teamtrailer, med alt hvad hjertet begærer. Også bag kulisserne er der fokus på kvalitet. Man ved hvad man laver, og ved hvad det kræver at skabe resultater. Og nogle af de vigtigste ting er tid og tålmodighed. Og det har de stadig masser af i Lindhard-lejren. Men når det er sagt, så begynder det hårde slid at give pote. Således kunne man på Spa opleve Jonas have sit hidtil bedste løb, og rykke endnu tættere på de forreste. To gode heats med masser af fart og nogle gode oplevelser af at være kommet tættere på grænserne – det indikerer at man er på rette vej. 1. tidtagning var ikke noget at skrive hjem om. Her var Jonas klart langsomst. Der manglede lige noget mod, og tillid til bilen. Men man fik snakket tingene godt igennem og Jonas besluttede sig for at smide hæmningerne overbord. Det resulterede i en tid i 2. tidtagning, der var hele 5 sekunder hurtigere end 1. tidtagning. Og det var tydeligt at det gjorde noget ved den unge nordjyde. I 1. heat gav han den alt hvad han kunne, og klippede endnu 2,5 sekunder af tiden. Og det resulterede i en flot 5. plads. Og i heat 2 var det tydeligt at det ikke bare var en enlig svale. Selvom placeringen blev P7, så skyldtes det mere uheldige omstændigheder og en enkelt nedbremsningsfejl, end manglende fart. Jonas er vældig tilfreds med endelig at være kommet indenfor 3 sekunder af den forreste. Og selv siger Jonas, at han tror på mere, når han kommer hjem på kendte baner igen.

Og det har uden tvivl givet blod på tanden. Sommerpausen bliver brugt flittigt både i fitnessrummet og på banen, hvor der er blevet testet godt og grundigt. Målet er stadig det samme, men troen på at kunne lave gode resultater i den sidste halvdel af sæsonen er for alvor vokset efter turen i de belgiske bakker. Nu skal det blive spændende at se om det lykkes at finde mere fart. Vi ses på Ring Djursland..:-)

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track