Michael Christiansen – Spa opfyldte forventningerne

_ABC8124webSelvom Michael ikke fik podieplaceringer på Spa Francorchamps, så har han alligevel kun lutter gode minder at tage med hjem, og videre i karrieren. Han skriver på sin Facebookside:

Banen i sig selv var det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Men også atmosfæren og sammenholdet blandt Formel Ford gutterne er noget der huskes tilbage på.

Og netop det med sammenholdet stod sin prøve, da feltet kun var tildelt 2 garager til deling. Så der var trangt. Men det med sammenholdet var også noget de andre deltagere i Spa Summerclassic lagde mærke til. Michael glædede sig også over at der var god stemning udenfor banen, men hård kamp på banen. Nøjagtig som det skal være.

Hans egne præstationer var på det jævne, og han kæmpede stadig med at finde fart nok i bilen til at kunne være med fremme blandt de forreste. Tidtagningen gav ham startplaceringer som hhv nr. 7 og 6 til de to løb. I første løb, var flere gange i tæt kamp med Jesper Nyvang i #17, og det gav også et mindre sammenstød, dog uden skade på bilen. Bedste tid lod dog en del tilbage at ønske. Og efter aftensmaden gik teamet igang med at justere på bilen. Og i vanlig stil, deltog mekanikere fra et par andre teams for at hjælpe med at få en optimal opsætning. Og det viste sig at give pote. I heat 2, var hurtigste tid nu 2 sekunder bedre end heat 1, og bilen var meget bedre kørende. Og under løbet var Michael på et tidspunkt oppe som P3. Men en kombination af saftycar, og en enkelt kørerfejl måtte han tage til takke med P5. Men vigtigst af alt – farten var der! Og det skal tages med hjem til næste løb på Ring Djursland. Her var Michael rigtig godt kørende, da feltet kørte 2. afdeling af mesterskabet, og han håber på at kunne vise god fart igen.

Hvis man har set Formel 1, eller måske prøvet en simulator tur på Spa, så ved man at den berygtede sektor Eau Rouge er både svær og lidt skræmmende, da man på toppen, ikke kan se svinget før man kommer til det. Og hvis man vil vinde løbet, skal man holde fuld gas på, hele vejen. Det kræver nosser i kørerdragten at gøre det. Og Michael er da også enig i, at det var en af de største udfordringer i løbet af weekenden. Men han er jo ikke kendt som en tøsedreng, så selvfølgelig fik han den besejret.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track