Line Sønderskov – det går stille og roligt fremad

_DSC3443-2webEn plads i solen – en strofe fra en kendt Shu-Bi-Dua-melodi. Og det er lige hvad Line føler hun har fået. Nej, hun er ikke den hurtigste kører i feltet, men hun lever sin drøm, og hun ved hun bliver bedre for hver gang. Og det er absolut vigtigst. Line har heller ikke så stort setup som flere af de andre kørere, og derfor stiller hun heller ikke så store forventninger til at resultaterne kommer med det samme. Men misforstå det ikke – Line er en vinder, og hun skal nok finde podiet.

På Ring Djursland fandt Line igen noget tid til konkurrenterne. Træning og tidtagningen lørdag, var rigtig gode forLine. Hun var lidt utryg ved den noget kuperede bane, men det tog kortere tid at vænne sig til end hun havde frygtet. Nervøsiteten fortog sig hurtigt, og Line fandt hurtigt en god rytme. Og det kunne ses i tiderne. Det tog 6 omgange før sommerfuglene i maven var fløjet videre. Og så kom der fart på. Således var der ved tidtagningen kun 5,2 sek. mellem hende og den hurtigste. Og hvis man sammenligner med åbningsløbet i Padborg, hvor afstanden var 8,4, så er der grund til smil. Der er stadig meget at hente endnu, og en stor del af det er hos Line selv. Og når det er på plads, så er det tid til at kigge på detaljerne i bilens setup.

I heat 1 fik Line sig dog en brat opvågning. Hun brød sig ikke meget om det våde vejr, og derfor satsede hun ikke så meget. Da hun så endelig fik troen på at hun kunne styre det, og begyndte at satse mere, endte det i en lidt for sen nedbremsning, og en tur i sandkassen for enden af langsiden. En klar rookiefejl, og det var også tydeligt at se på Line, der slog gevaldigt i rattet, at hun vidste det var hendes egen fejl.

I 2. heat var der til gengæld tørvejr, og det betød at der for alvor kunne sættes fart på. Og hun viste at der er noget at have optimismen i. Hurtigste tid i 2. heat, var kun 4,2 sek efter den bedste. Desværre holdt optimismen ikke i 3. heat, der er et heat Line bare gerne vil glemme. Hun har ingen forklaringer på, hvorfor farten pludselig var væk.

Men optimismen den er helt sikkert ikke væk..!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track