Line Sønderskov – jeg giver ALDRIG op!

ABC_0427webDet var ligegodt pokkers da! Man kunne næsten se ordene komme ud af munden på Line Sønderskov. For selvom Line har forbedret sig klart siden sidste tur på Ring Djursland, så har konkurrenterne forbedret sig det samme. Så afstanden er den samme som sidst, næsten da. Lidt har hun trods alt hentet, men der er stadig for langt op til de sjove placeringer og kampe. Og det er tydeligvis noget der irriterer Line. Hun ved at bilen kan køre mindst lige så stærkt som alle andre i feltet. Så derfor findes løsningen jo inde i hovedet på hende selv. Det handler stadig om mod og vildskab. Eller mangel på samme.

Line har tænkt sig at gøre op med billedet af den pæne pige, der syr stramaj og drikker urtethe. Og det er kun hende selv der kan gøre noget ved det. Og hun ved det godt. En del af planen har været at få hjælp af Michelle Gatting. Dog var deres første testdag en fiasko, der endte brat med en defekt gearkasse, efter 4 omgange. Efterfølgende er det blevet til nogle gode snakke, men der har desværre ikke været tid til mere test. Men det skal ændre sig. Og en ting er sikkert – Line giver ALDRIG op! Hun VIL forfølge sin drøm til enden, og viljen er det der skal drive hende frem.

På Ring Djursland var hun ellers godt tilfreds med sine fremskridt, i forhold til sidste gang. Der var blevet klippet 1-1,5 sekund af tiderne siden sidst. Og det i sig selv var fornuftigt nok. Tidtagningen var dog ikke særligt opløftende, men forventet. Det våde vejr er ikke Lines favorit. Heat 1 gik egentlig okay. Tiderne var kun 3 sekunder fra vinderen. Og selvom det betød en placering som P7, den bagerste af de der gennemførte, så var der gode ting at tage med. Dels at hun gennemførte, og ikke kørte af. Og så var det tydeligt at tiderne blev bedre for hver omgang.

Heat 2 var på mange måder en gentagelse af heat 1. Tiderne blev bedre og bedre for hver omgang. Løbet blev kørt fra bagerste placering. Her kunne hun se den førende Daniel Lundgaard ryge af på første omgang. Ikke et normalt syn. Men Line holdt igen bilen på asfalten hele løbet igennem.

Det sidste heat var på mange måder, det bedste heat. For dels gav det en placering som P6, men det viste også meget stabile tider, og hurtigste tid kom denne gang tidligt i løbet. Det er værd at bygge videre på.

Nu venter Jyllandsringen, og Line er opsat på at prøve grænserne af. Vi krydser fingre for succes!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track