Imens vi venter på Rudskogen

_DSC4392webI dette øjeblik er de fleste teams ved at klargøre bilerne til weekendens tur til Rudskogen. Det er dog ikke alle teams der deltager. Line Sønderskov har valgt at blive hjemme i Danmark for at teste og få nogle basale ting på plads. Hun tager i træningslejr på Padborg Park, og glæder sig til at komme tættere på fronten af feltet.

Ud over Line, er det fuldt fremmøde i Norge, og for at øge spændingen lidt, har man fra arrangørernes side valgt at Formel Ford skal køre sammen med Formula Basic. Det betyder et samlet felt på 20 biler, noget der vil kunne ses. Det vil også give flagposterne travlhed, da Formula Basic ikke har samme speed som Formel Ford-bilerne. Så der vil blive rig mulighed for at få øvet sin overhalingsteknik. Men det bliver nu rart at se ned over et stort felt, og det vil unægtelig fylde fint op på Rudskogens 3,2 kilometer lange bane.

Der vil være nye ting at måle sig på for alle teams. For hvor det har været sådan, at et par af seriens kørere har haft erfaringer med de to første baner i serien, så er Rudskogen en ny bane for alle. Så nu bliver det spændende at se om det får indflydelse på resultaterne, når weekenden er slut. I hvertfald er der optimisme at spore hos de af kørerne jeg har talt med. Og de glæder sig alle til at komme afsted. For den førende i mesterskabet, Daniel Lundgaard er der dog ingen rysten på hånden. Han er ganske vist klar over at alle andre i feltet jagter ham, og håber at den nye bane giver dem mulighed for at kunne komme tættere på. Men han mener at han og teamet har forberedt sig optimalt, og at han igen vil være stærkt kørende. Selvom han på Ring Djursland viste enkelte huller i “panseret” og måtte arbejde hårdt for sine sejre, så er han klar i mælet:
-“Selvom mesterskabet er det allervigtigste, så vil jeg naturligvis køre efter sejren i Norge også”.

Der er ingen tvivl om at der vil blive arbejdet hårdt i de andre teams for at sætte en stopper for hans sejrsstime, så det bliver en spændende weekend i de norske skove.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track