Jesper Nyvang – Endelig, og alligevel…

_DSC6485webSucces defineres som oftest af en kombination af hårdt arbejde, dedikation, held og de rigtige forbindelser. Alle parametre kom i spil inden det endelig lykkedes for Jesper og hans hårdtarbejdende venner i Formula Ford Project, at høste frugterne af kørte omgange i deres fine røde racer. Det kan godt være de ikke har erfaringen eller den rette know-how, men gåpåmodet kan ingen tage fra dem.

Weekenden startede som håbet. Bilen kørte fint, og Jesper fik kørt mange gode omgange og teste forskellige ting. I hvertfald gik de fint i de to første træninger, men herefter løb holdet endnu engang ind i tekniske problemer. Problemer med strøm til benzinpumpen satte en stopper for resten af træningsdagen. Problemet var af en sådan omfang at man faktisk ikke nåede at få bilen klar til tidtagningen. Det betød at man jævnfør reglementet var henvist til den bagerste placering i feltet, bag alle Formula Basic bilerne. Men her viste sammenholdet i feltet sig fra sin bedste side. Alle tilbød deres hjælp. Flere af mekanikerne på holdene gav deres besyv med for at få liv i Bertha (navnet på raceren; red), og lånte teamet reservedele og testudstyr. Opgaven var dog stor og først midt på natten til søndag, kom der liv i dan gamle dame. Nu var udfordringen at man skulle bruge forholdsvis mange omgange for at komme forbi alle Formula Basic bilerne, inden man for alvor kunne komme til at få brugbare data. Men også her viste Formel Ford feltet sand hold ånd. Anført af teamchef Peter Vesti (Vesti-Höyer Motorsport; red), gik man til løbsledelsen og fremlagde et ønske om at Jesper kunne få lov til at starte foran alle Formula Basicbilerne. Og løbsledelsen synes godt om ideen. Således kom Bertha ud at køre igen og det hårdtarbejdende team fra Århus Maskinmesterskole, fik værdifulde data at arbejde videre med. De har bedt om at man herfra kommer med en stor og varm tak for den store hjælp og støtte de har fået. Det er ægte sportmanship!!

Og ja, de er med i Belgien, og her satser de på mere tid i bilen – med motoren igang…:-)

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track