Jesper Nyvang Pedersen – en lærerig weekend

_DSC4060webSom den sidste i rækken fra afdelingen på Ring Djursland, kommer Jesper Nyvang og hans fantastiske skoleprojekt. De har haft en hård start, og var på udkig efter succes og fremgang. Og trods udfordringer undervejs, fik de dog en vis fremgang. Efter fiaskoen i Padborg havde man haft travlt i teamet med at blive klar til lørdagen. Men man nåede akkurat at blive klar til træningen. Men da Jesper oplevede nogle raslelyde, valgte han at køre i pit forholdsvis hurtigt. Og fornuftigt nok. I en racerbil er der altid behov for efterspænding, og der var simpelthen nogle løse dele i bilen, der enten var raslet helt fra hinanden, eller sad meget løst. Så de blev spændt fast, og bilen gjort klar til tidtagningen. Heldigvis var der ikke sket skade på bilen, så alt var godt! I tidtagningen fik Jesper placeret sig på en P7, men der var kun ca. 1,5 sekunder op til førstepladsen, så optimismen var genetableret i teamet. Warmup var første reelle test med regnvejrssetup, så Jesper tog den med ro for ikke at lave fatale fejl. Også i første heat var det forsigtigheden der, og det var først i den sidste del af heatet at tiderne for alvor blev stabile. Men igen, der var ingen skade på bilen – yderst vigtigt. Jesper endte på P7.

Heat 2 var egentlig her man i heatet havde tænkt sig at sætte alt ind. Og det gjorde man så. Men resultaterne udeblev. Dog var man i teamet ikke så fokuserede på resultaterne, men mere på at finde stabilitet i bilen. Og den fant man faktisk i denne weekend. For selvom Jesper endte på en lidt utilfredsstillende P8 i hesat 2, så var det igen med meget stabile tider, og der er meget at hente endnu, både hos køreren og i bilen. Og det har man tænkt sig at tage med til næste løb.

Søndagens 3. heat viste sig at blive et ensomt ridt. For Jesper lå på den samme position hele løbet igennem, lige med undtagelse af 1. sving, hvor en flyvende Casper Pilgaard blæste forbi 4 kørere, inklusiv Jesper. Men ved målstregen var der 4,5 sekunder op til P8, og 3,2 sekunder til nærmeste forfølger. Så Jesper kørte bilen ind på P9.

Inden næste løb i Norge, har der været god tid til at få justeret på bilen, da der først skal køres i weekenden 11.-12. juni. Så Jesper og teamet håber det vil kunne afspejles på resultaterne. I mellemtiden har Jesper været en tur til GT Academy hvor han fik vist sine køreegenskaber i en Nissan GT4 racerbil. Og det imponerede bl.a. den tidligere F1 kører og LeMansvinder Stefan Johansson. Nu skal det bare overføres til Formel Ford..!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track