Michael Christiansen – nu kommer han

_DSC4218web
Han er ikke så højtråbende og selviscenesættende som andre. Men bag ved det afdæmpede ydre gemmer der sig en fartdjævel, i mest positive forstand. For Michael, han kan altså køre rigtig stærkt. Og ud over farten, så er han også en rigtig stabil kører, der sjældent laver de store fejl. Han har haft lidt udfordringer med at finde farten i bilen i den første weekend, så han og teamet var opsatte på at få mere fart på i bakkerne på Djursland. Og det kan man godt sige at de gjorde. Det blev en rigtig fin weekend for Michael. Godtnok fik han kun en P8 i tidtagningen, men der var kun 1,2 sek op til P3. Og faktisk endte han med at køre tør inden tidtagningen var slut. Men derfra så han sig ikke tilbage.

I warmup fløj den lynhurtige nordjyde ind på en flot P2. Og selvom den blev kørt på regndæk, var der kun Daniel Lundgaard der ikke kunne nåes. Og tilsyneladende passede regnvejret Michael rigtig godt. For han fortsatte takterne i heat 1. Han fik en flot start og på første omgang havde han avanceret til P4! Han og Casper Pilgaard havde dog ret langt op til Mikkel Höyer på 3. pladsen. Og længe lå de to og kæmpede om 3. pladsen. Til sidst fik de dog hentet Mikkel, og med to omgange igen, smuttede Michael forbi og snuppede 2. pladsen. Super flot heat.

I 2. heat var banen tørret op, og her viste Michael igen, at man skal holde gaspedalen i bund, for at holde ham bag sig. Han viste Daniel Lundgaard at konkurrencen er skærpet, da han snød ham i starten og tog føringen. Daniel Lundgaard måtte kæmpe bravt for at hænge på, men lykkedes på 5. omgang at smutte forbi. Men han fik ikke lov til at stikke af. Ved målstregen var der blot 2 sekunder mellem ham og Michael. Endnu flere gode point til regnskabet.

Men det sluttede ikke der. For selvom han i heat 3 faldt fra P2 til P4, formåede han på sidste omgang at hive en 3. plads hjem. Så, nu er der kommet lidt mere smil på læberne – forståeligt nok.