Michael Christiansen – nu kommer han

_DSC4218web
Han er ikke så højtråbende og selviscenesættende som andre. Men bag ved det afdæmpede ydre gemmer der sig en fartdjævel, i mest positive forstand. For Michael, han kan altså køre rigtig stærkt. Og ud over farten, så er han også en rigtig stabil kører, der sjældent laver de store fejl. Han har haft lidt udfordringer med at finde farten i bilen i den første weekend, så han og teamet var opsatte på at få mere fart på i bakkerne på Djursland. Og det kan man godt sige at de gjorde. Det blev en rigtig fin weekend for Michael. Godtnok fik han kun en P8 i tidtagningen, men der var kun 1,2 sek op til P3. Og faktisk endte han med at køre tør inden tidtagningen var slut. Men derfra så han sig ikke tilbage.

I warmup fløj den lynhurtige nordjyde ind på en flot P2. Og selvom den blev kørt på regndæk, var der kun Daniel Lundgaard der ikke kunne nåes. Og tilsyneladende passede regnvejret Michael rigtig godt. For han fortsatte takterne i heat 1. Han fik en flot start og på første omgang havde han avanceret til P4! Han og Casper Pilgaard havde dog ret langt op til Mikkel Höyer på 3. pladsen. Og længe lå de to og kæmpede om 3. pladsen. Til sidst fik de dog hentet Mikkel, og med to omgange igen, smuttede Michael forbi og snuppede 2. pladsen. Super flot heat.

I 2. heat var banen tørret op, og her viste Michael igen, at man skal holde gaspedalen i bund, for at holde ham bag sig. Han viste Daniel Lundgaard at konkurrencen er skærpet, da han snød ham i starten og tog føringen. Daniel Lundgaard måtte kæmpe bravt for at hænge på, men lykkedes på 5. omgang at smutte forbi. Men han fik ikke lov til at stikke af. Ved målstregen var der blot 2 sekunder mellem ham og Michael. Endnu flere gode point til regnskabet.

Men det sluttede ikke der. For selvom han i heat 3 faldt fra P2 til P4, formåede han på sidste omgang at hive en 3. plads hjem. Så, nu er der kommet lidt mere smil på læberne – forståeligt nok.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track