Mikkel Höyer – flot weekend, with a twist

_DSC4160-2webAaaargh, det må være sådan Mikkel Höyer tænkte efter 3. heat på Ring Djursland. En enkelt fejl kostede to placeringer, og en 2. plads blev pludselig en plads lige udenfor podiet. Et podie han ellers havde haft for vane at bestige de to foregående heats. Og derfor er en 4. plads bitter, specielt når det skyldes en træls fejl.

Weekenden startede på det jævne. I lørdagens træning og tidtagningen var Mikkel hhv P4 og P5. Søndagens warmup endte i sandet og derfor var det en Mikkel, der var ret sulten. Men alligevel beholdt han fokus og fra en P5 på startgridden fik han en kanonstart, og inden 1. sving var han på en P2. Han fik skabt sig et hul ned til de næste tre, der med Michael Christiansen i spidsen satte jagten ind. Den manglende regnvejrstræning, gjorde udslaget. Men først 2 omgange før det ternede flag blev svunget, fik Michael Christiansen held til at smutte forbi. Mikkel kørte taktisk flot en P3 hjem, og der var stor glæde.

I heat 2 kom Mikkel igen på arbejde. En stærkt kørende Casper Pilgaard snuppede starten foran Mikkel. De to havde nogle intense kampe, indtil Casper missede en indbremsning for enden af langsiden, og røg i sandet (han fik den dog reddet ud, men måtte udgå; red), og Mikkel strøg forbi. Og derfra så Mikkel sig ikke tilbage. Han tog igen plads på podiet på en flot P3.

Og i sidste heat var der lagt op til at få sat tingene på plads. Og da starten gik, var det igen en flyvende Mikkel man så. Efter 3 omgange udbremsede han flot Michael Christiansen, og tog P2. Den placering holdt han flot, på nær en enkelt omgang hvor Christian Rasmussen overtog pladsen, men måtte vige igen. Men en rigtig træls episode betød, at netop Christian Rasmussen, og senere også Michael Christiansen smuttede forbi. Først blev Mikkel fanget på den forkerte side i noget trafik. Og da han slap gassen, for at undgå påkørsel, susede Christian Rasmussen forbi. Kort efter troede Mikkel fejlagtigt at løbet var slut,  men der manglede desværre en omgang mere. Det udnyttede Michael Christiansen til at komme forbi. Frygtelig bittert – og en forståelig tavs og indebrændt Mikkel efter løbet.

Men vi må sige, at han trods alt godt kan være rigtig stolt af weekenden. 2x P3 og en samlet 2. plads i mesterskabet.