Line Sønderskov – der tænkes alternativt

_DSC3726webAlt imens de unge hanløver har givet hinanden kamp til stregen i hhv Norge og Belgien, har Line trukket sig fra kampen, i hvertfald for en stund. Det har betydet at hun har fravalgt både afdelingen på Rudskogen og på den legendariske Formel 1 bane Spa Francorchamps. Ikke fordi hun ikke gerne har villet med på tur, men hun er også tro mod sig selv. Det ville ikke have givet hende en god oplevelse af to så fede baner, når hun vidste hun ville blive kørt agterud.

Så Line har tænkt alternativt. Hun er blevet hjemme i Danmark. Ikke for at sidde på sine hænder eller drikke kold hvidvin i den danske sommervarme (host-host). Nej hun har tænkt sig at blive bedre til de basale ting. Og det er en del billigere at gøre i Danmark, med hjælp af gode folk, end at tage på udenlandstur. Så Line og teamet har valgt at bruge tid på testdage i Danmark. Og de har allieret sig med den danske DTC-kører Michelle Gatting, der om nogen kender den tur Line er igennem nu.
Michelle er ikke nogen “frøken-hvemsomhelst”. Hun har vist at det ikke har nogen pratisk betydning, hvorvidt du er kvinde eller mand, i motorsportsverdenen. Og hun har bevist at med den rette hjælp, kan man nå rigtig langt. Til daglig er hun, ud over at køre DTC, tilknyttet Porsche, hvor hun underviser nye lovende talenter med at få styr på de basale ting. Og hun var slet ikke i tvivl om at hun gerne ville hjælpe Line med at få styr på de basale ting i Formel Forden.

“Jeg har jo selv haft turen gennem Formel Ford, og har også haft de samme udfordringer som Line. Jeg kan se at Line allerede har fokus på gode ting, så vi vil arbejde med at få modet tilbage, og på at få de grundlæggende ting på plads. Og så skal Line nok vise at der er potentiale. Jeg glæder mig til samarbejdet!”

Nu hvor sommerferien for alvor har ramt feltet, skal der arbejdes benhårdt i Sønderskov Motorsportlejren. Vi ser frem til at se resultaterne af det nye samarbejde, og ønsker Line al mulig held og lykke i resten af sæsonen.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track